Уједињена Српска представила своје кандидате у Шипову

Уједињена Српска је поново показала да су све сале у којима се одржавају њихова окупљања недовољно велике да приме све оне који желе да дођу. Тако је било и данас у Шипову, гдје је одржана јавна трибина уједињене Српске, на којој су представљена платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.

субота, 10 септембра, 2022 / 19:33

Трибини су присуствовали и предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, замјеник предсједника Синиша Видовић, потпредсједница др Наталија Тривић и потпредсједник Милан Петковић те многобројни кандидати чланови и пријатељи странке.

Милан Петковић носилац листе за Парламентарну Скупштину БиХ испред Изборне јединице 1, том приликом изјавио је да у Сарајево морају ићи људи који имају свој став, знање и карактер, јер само се тако може борити за интерес Републике Српске". Петковић додаје да Уједињена Српска патриотска странка која гаји традиционалне вриједности, и која неће улазити у савезништво или у калкулације са странкама из Федерације да би ишли на штету Српске.

Предсједник Уједињене Српске и носилац листе за народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 3, др Ненад Стевандић изразио је задовољство чињеницом да странка има велику подршку гдје год да су до сад правили трибине и скупове и додаје да то јасно говори да се налазе на побједничком путу. Стевандић додаје да Уједињена Српска има свакодневне активности у свим градовима и општинама Републике Српске, и одадаје да је народ препознао какву политику води Уједињена Српска. ,,Стратешки правци Уједињене Српске су искључиво везани за храну, енергију и сигурност свих грађана Републике Српске, те се залажемо за политичку јаку Српску како би остали независни у оквиру Дејтонског споразума, и сматрам да смо најбоља гаранција опстанка Републике Српске "- закључује Стевандић