Уједињена Српска помела Шековиће: Придружили им се начелник и осам одборника

Начелник општине Шековићи Миладин Лазић и осам одборника приступили су Уједињеној Српској, рекао је данас предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић.

недеља, 10 јула, 2022 / 17:38

Стевандић је честитао Лазићу на одбиру ове политичке партије за своје будуће политичко дјеловање.

– Уједињена Српска са њим и осам одборника који су дошли из општине Шековићи, заједно са одборницима ове странке биће значајно јача, не само у тој изборној јединици, већ у цијелој Републици Српској – рекао је Стевандић новинарима на Јахорини.

Он је додао да ће из Шековића на листи за Народну скупштину Републике Српске бити Митар Лазић, док ће на листи за Парламентарну скупштину БиХ бити чланови Општинског одбора Уједињене Српске.

Прије сједнице Предсједништва ове партије, Стевандић је рекао да је ово наставак тренда који је почео од предсједника Скупштине Нови Град, који је заједно са својим политичким истомишљеницима дошао у Уједињену Српску.

Лазић је захвалио Стевандићу на досадашњој сарадњи и комуникацији, те појаснио да су он и одборници који напустили Демос осјетили у Уједињеној Српској поштен циљ, позитивну енергију и могућност да општина Шековићи развија своје пројекте на свим нивоима.