Уједињена Српска одржала велики скуп у Шековићима, гдје држи власт

Сала Дома Културе у Шековићима пуцала је по шавовима трудећи се да задржи све оне који су дошли да присуствују јавној трибини Уједињене Српске, на којој је представљена политичка платформа Уједињене Српске и кандидати за оба нивоа власти.

недеља, 25 септембра, 2022 / 19:15

Поред кандидата, чланова, симпатизера и пријатеља Уједињене Српске, трибини је присуствовао и предсједник странке, др Ненад Стевандић који је дочекан громогласним аплаузом. 

"Шековићи су показали вечерас да Уједињена Српска нема потребе да се брине за своју будућност, и да ће Изборна јединица 7 дати најбоље људе за Скупштину, а резултат који очекујемо биће најбољи до сад" изјавио је Митар Лазић, кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске. 

Предсједник Уједињене Српске није крио задовољство данашњом трибином, те је нагласио да ће Уједињена Српска бити странка која ће доносити одлуке у пост изборном периоду. " Уједињена Српска се спрема за највећу побједу на изборима до сад. Обишли смо скоро сваку регију и општину Републике Српске, и народ је препознао нашу поруку, а то је порука политичке и економске стабилности и сигурности. А неоспорно је и то да су кандидатима СНСД-а за инокосне функције драстично скочили изгледи за побједу након што смо им пружили своју подршку " изјавио је том приликом Стевандић и поново позвао новинаре да заједно прославе побједу након избора.