Уједињена Српска на Паприковцу уз Јахаче магле

У понедјељак, 24.09.2108. године, у бањалучкој Мјесној заједници Паприковац одржана је трибина Уједињене Српске на којој су се бројним грађанима, члановима и симпатизерима партије представили кандидати за Народну скупштину РС у Изборној јединици три, након чега је одржан концерт бенда „Јахачи магле“.

уторак, септембар 25, 2018 / 10:58

Носилац листе за НС РС Милан Петковић рекао је да је грађанима досадило да посљедњих 20 година гледају иста лица на политичкој позорници, те да је дошло вријеме да Републику Српску поведу млади и образовани људи – „с образом“.

„Уједињена Српска не само да има одличне програме које су израдили наши стручни тимови, већ и стручне људе који ће те програме реализовати након 7. октобра“, поручио је Петковић.

Једна од кандидаткиња са „листе која блиста“ Валентина Кецман подсјетила је да Уједињена Српска има 65 канцеларија широм Српске у којима свакодневно комуницира са грађанима.

„Ми морамо да будемо на услузи грађанима који бирају народне посланике, да током читавог четворогодишњег мандата са њима разговарамо и затсупамо њихове интересе, а не да након што освоје мандат у Народној скупштини, грађани више не могу доћи до оних за које су гласали“, истакла је Кецманова.

Она је додала да Републику Српску морају да воде образовани и стручни људи којима ће на првом мјесту бити добробит читавог друштгва, а не само задовољавање личних интереса.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *