Уједињена Српска из Братунца: Без нас нико не може побиједити

У спортској дворани у Братунцу Уједињена Српска је одржала јавну трибину, на којој су поред политичке платформе представљени кандидати за Народну скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 7, и кандидати за парламентарну скупштину БиХ испред Изборне јединице 3.

субота, 24 септембра, 2022 / 21:34

Трибини је присуствовао предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, а поред њега присуствовали су кандидати, чланови, симпатизери, гости и пријатељи Уједињене Српске.

,,Као и увијек Општински Одбор Уједињене Српске Братунац показао је своју снагу овом препуном
двораном, из које смо послали јасну поруку, а то је да ће као и на свим изборима на којима је до сад учествовала, Уједињена Српска остварити апсолутну побједу у Братунцу, а уз нашу подршку ће побједу да остваре и кандидати за инокосне функције" рекао је Милан Радовић, кандидат за народну Скупштину и предсједник Општинског одбора Уједињене Српске у Братунцу

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић није крио задовољство данашњом трибином. лако се крај кампање ближи, ми смо у Братунцу одлучили да додамо гас, а јасно је да смо послали јасну поруку да се без Уједињене Српске у Братунцу ништа неће моћи десити и да се Уједињена Српска у Братунцу пуно тога пита, како на локалном тако и на нивоу читаве Републике Српске. И то није само случај с Братунцем, већ је постало препознатљиво да ће се Уједињена Српска пуно тога питати у наредном периоду, јер без нас не може нико да побједи. Подршка Уједињене Српске је пресудна, како за кандидате, тако и за већину у Скупштини" рекао је Стевандић и додао да ће Уједињена Српска бити највећи побједник ових избора.