Ухапшен Рамбо из Цазина

Полиција у Бихаћу привела је у сриједу Неџада Кличића из мјеста Ћоралићи код Цазина, десет дана након што је на интернету поставио приватни видео-спот у којем је тешко наоружан демонстрирао своје војничке вјештине, преноси „Дневни аваз“. Инспектор у министарству унутрашњих послова Унско-санског кантона Мехмед Либић потврдио је да је Кличић приведен на информативни разговор те […]

петак, август 20, 2010 / 18:48

Полиција у Бихаћу привела је у сриједу Неџада Кличића из мјеста Ћоралићи код Цазина, десет дана након што је на интернету поставио приватни видео-спот у којем је тешко наоружан демонстрирао своје војничке вјештине, преноси „Дневни аваз“.

Инспектор у министарству унутрашњих послова Унско-санског кантона Мехмед Либић потврдио је да је Кличић приведен на информативни разговор те да је државни тужилац већ наредио наставак истраге.

‘Приликом снимања спота ова особа је користила различите врсте наоружања’, изјавио је Либић, објашњавајући да је то потакло полицију на акцију.

Осим различитог аутоматског оружја чије је посједовање у БиХ законом забрањено, Кличић је показао да посједује и ручни бацач типа ‘зоља’, ручне бомбе а као своје опасно оружје показао је и велику змију за коју је утврђено како је заправо – краљевски питон.

Проводећи истрагу полиција је на мјестима на којима је спот сниман пронашла остатке кориштене ‘зоље’ те ручне бомбе. Истрагом се покушава утврдити шта је Кличића, којег познаинци зову и ‘Терор’, потакло на снимање спорног видео спота. За сада се зна да га је снимање стајало хиљаду КМ а та инвестиција му је, осим полицијске пријаве, за сада донијела надимак ‘крајишког Рамба’.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *