Удар по "џепу" Манчестера од 30 фунти

ЛОНДОН – Енглески премијелигаш Манчестер јунајтед мораће да у касу Фудбалске асоцијације уплати 30 фунти због минорног оштећења свлачионице након завршетка полуфинала ФА купа против Манчетсер ситија, пренијели су британски медији. Манчестер јунајтед је елиминисан у националном Купу пошто је изгубио од градског ривала са 1:0, а тај меч пратиле су велике тензије на терену. […]

четвртак, април 21, 2011 / 14:55

ЛОНДОН – Енглески премијелигаш Манчестер јунајтед мораће да у касу Фудбалске асоцијације уплати 30 фунти због минорног оштећења свлачионице након завршетка полуфинала ФА купа против Манчетсер ситија, пренијели су британски медији.

Манчестер јунајтед је елиминисан у националном Купу пошто је изгубио од градског ривала са 1:0, а тај меч пратиле су велике тензије на терену.

Утакмица је завршена нападом Рија Фердинанда и неколико његових саиграча на нападача Манчестер ситија Марија Балотелија.

Фердинанд и остали „црвени ђаволи” напустили су терен лондонског стадиона Вембли веома љути, а по уласку у свлачионици неко из експедиције трофејног клуба је у афекту оштетио инвентар просторије.

У Манчестер јунајтеду нису жељели да именују преступника, а медији сазнају да се ради о кондиционом тренеру Тонију Страдвику.Оставите одговор