Убисофт представља Роксмит

Убисофт је представио нову видео игру под називом Роксмит. Иако је игра још увијек у фази продукције, занимљиво је да до сада умјесто пластичне реплике гитаре сада може да се користи права гитара. Јуче је Убисофт најавио развој Роскмита, нове игре која по њима најављује револуцију у играма музичког жанра. Роксмит је прва и једина […]

четвртак, март 17, 2011 / 11:13

Убисофт је представио нову видео игру под називом Роксмит. Иако је игра још увијек у фази продукције, занимљиво је да до сада умјесто пластичне реплике гитаре сада може да се користи права гитара.

Јуче је Убисофт најавио развој Роскмита, нове игре која по њима најављује револуцију у играма музичког жанра.

Роксмит је прва и једина игра гдје играчи могу путем стандардног џека да споје своју гитару било на Плејстејшн 3, ИксБокс 360 или рачунар и да прошетају кроз позамашну музичку библиотеку од новијих хитова до класика рокенрола као што су Дејвид Бови, Интерпол, Нирвана и Ролинг Стонси.

Игра се аутоматски прилагођава играчевој вјештини. Начин „читања“ музике је визуелно забаван и интуитиван. Роксмит циља подједнако на искусне музичаре као и оне који први пут узимају гитару у руке.

Игра би требало да се појави у другој половини ове године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *