Убијен отац Саве Милошевића

Осамдесеттрогодишњи Саво Милошевић синоћ је у дворишту породичне куће у мјесту Главичице у општини Бијељина убио свог сина Стеву Милошевића (58), оца прослављеног српског фудбалера Саве Милошевића, сазнаје Срна.  Срна сазнаје да је до убиства дошло након свађе у дворишту породичне куће Милошевић. Портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина Драгомир Перић изјавио је Срни да […]

субота, јун 11, 2011 / 09:42

Осамдесеттрогодишњи Саво Милошевић синоћ је у дворишту породичне куће у мјесту Главичице у општини Бијељина убио свог сина Стеву Милошевића (58), оца прослављеног српског фудбалера Саве Милошевића, сазнаје Срна.

 Срна сазнаје да је до убиства дошло након свађе у дворишту породичне куће Милошевић.

Портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина Драгомир Перић изјавио је Срни да је синоћ око 21.00 час у мјесту Главичице, општина Бијељина, у дворишту породичне куће дошло до свађе између С.М. /83/ и његовог сина С.М. /58/, након чега је отац отишао у кућу, узео пушку кратеж М-48 и пуцао у сина, кога је погодио у предјелу груди.

Он је додао да је С.М. преминуо током транспорта у болницу, који су организовале комшије, док је полиција ухапсила нападача, који ће након проведене криминалистичке обраде у току дана бити предат Окружном тужилаштву Бијељина на даље поступање.

Припадници криминалистичке полиције ЦЈБ Бијељина извршили су увиђај, током којег је пронађена пушка којом је извршено убиство. По налогу тужилаштва биће извршена обдукција тијела.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *