Убијен Бранислав Гарић!

ДОБОЈ – Четредесттрогодишњи Бранислав Гарић, предсједник Општинског одбора Српске демократске странке у Добоју, пронађен је мртав у канцеларији ове странке у Видовданској улици у Добоју, потврђено је у добојском Центру јавне безбједности. Према незваничним подацима, Гарић је страдао од ватреног оружја. У току је увиђај, а на лицу мјеста се налази окружни тужилац и полиција. […]

недеља, 26 априла, 2009 / 11:23

ДОБОЈ – Четредесттрогодишњи Бранислав Гарић, предсједник Општинског одбора Српске демократске странке у Добоју, пронађен је мртав у канцеларији ове странке у Видовданској улици у Добоју, потврђено је у добојском Центру јавне безбједности.

Према незваничним подацима, Гарић је страдао од ватреног оружја. У току је увиђај, а на лицу мјеста се налази окружни тужилац и полиција.

Начелник Криминалистичке полиције РС, Гојко Васић, потврдио је Срни да је једно лице данас убијено у Добоју и да се лице које је извршило убиство предало полицији, те да је истрага у току.

Гарић је један од потпредсједника СДС-а Републике Српске (РС) и један од потпредсједника у Скупштине општине Добој.

Полиција је блокирала ужи простор око зграде, а врши се и распоређивање специјалаца и на ширем градском језгру Добоја. Испред зграде у Видовданској улици, гдје се налазе просторије СДС, почело је окупљање чланова и симпатизера ове странке.

Према непотврђеним информацијама, Бранислава Гарића је убио власник грађевинског предузећа Грађ-промет, Рајко Савић.