У Зоранову част: Говорник склоњен са говорнице због приче о српским жртвама

На Јутјубу се појавио забрањени снимак инцидента који се догодио на „Бесједама у Зоранову част“ када је обезбјеђење брутално избацило говорника јер је причао о злочинима над Србима На Јутјубу појавио се до сада забрањени снимак инцидента на такмичењу у бесједништву “Бесједе у Зоранову част” у организацији Демократске странке када је обезбјеђење буквално избацило једног […]

уторак, март 25, 2014 / 15:18

На Јутјубу се појавио забрањени снимак инцидента који се догодио на „Бесједама у Зоранову част“ када је обезбјеђење брутално избацило говорника јер је причао о злочинима над Србима

На Јутјубу појавио се до сада забрањени снимак инцидента на такмичењу у бесједништву “Бесједе у Зоранову част” у организацији Демократске странке када је обезбјеђење буквално избацило једног од говорника јер је причао о ратним злочинима који су починили Шиптари над Србима на Косову и Метохији.

Такмичење у бесједништву – Бесједе у Зоранову част “Залажем се за урбано, цивилизовано и европско друштво, а против диктатуре” текло је сасвим нормално све док на бину није изашао један од говорника који је почео да прича о почињеним злочинима над Србима на Косову и Метохији као и о порушеним српским гробљима.

– Да ли је ико за агресију на, Либију или Ирак? Није. Да ли је ико био за агресију на Србију? Није. Зашто смо онда КиМ даровали Тачију и УЧК. Чега се стидимо господо? – упитао је овај бесједник и почео да из своје торбе вади фотографије порушених српских гробаља у Митровици и другим мјестима на Косову, али и нетакнута албанска гробља у мјестима гдје су Срби у већини.

– Коме смо препустили КиМ и зашто? 10 година се заклињу неће признати а онда Ђилас признаде и потписа – рекао је он и одмах је од водитеља програма прекинут ријечима: “Господине извињавамо се добићете другу прилику да се обратите људима”.

Пошто није хтио да прекине своје бесједе, обезбјеђење овог скупа је реаговало и употребом физичке силе га уклонило са говорнице.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo je slika sadašnje Srbije.Stidimo se svega što je Srpsko,zabranjujemo da se javno priča o tuđim zločinima i pokušavamo sve to prikriti.To je Srbija poslije demokratskih promjena.Za ovakvu vlast je na „prvim demokratskim izborima“ glasala Srbija.Nažalost ništa nije bolje dolaskom nove vlasti.Živi bili pa vidjeli.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *