07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

У уторак нова линија у бродској Рафинерији

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и министар енергетике Русије Сергеј Шматко изразили су задовољство што ће у уторак, 27. септембра, бити пуштена у рад нова, реконструисана линија за прераду нафте у рафинерији у Броду, чиме ће значајно бити повећан обим прераде и побољшан квалитет горива. У саопштењу из Бироа за односе са јавношћу предсједника Републике […]

недеља, 25 септембра, 2011 / 07:24

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и министар енергетике Русије Сергеј Шматко изразили су задовољство што ће у уторак, 27. септембра, бити пуштена у рад нова, реконструисана линија за прераду нафте у рафинерији у Броду, чиме ће значајно бити повећан обим прераде и побољшан квалитет горива.

У саопштењу из Бироа за односе са јавношћу предсједника Републике наводи се да су током данашњег састанка Додика и Шматка у Москви размотрене досадашње активности и резултати на плану економске сарадње и могућности њиховог даљег интензивирања.

Предсједник Републике уручио је министру Шматку Орден заставе Републике Српске са златним вијенцем, којим га је предсједник Републике одликовао за посебан допринос у развоју привредих односа Републике Српске и Руске Федерације и за резултате и достигнућа од ширег значаја у афирмацији Српске.

Предсједник Додик, који је и лидер Савеза независних социјалдемократа /СНСД/, присуствовао је данас другом дану рада 12. Конгреса странке "Јединствена Русија", током којег су се учесницима обратили предсједник Руске Федерације Дмитриј Медведев и премијер Руске Федерације Владимир Путин.

На конгресу је саопштено да ће се Владимир Путин кандидовати за предсједника Руске Федерације, а Дмитриј Медведев ће бити носилац листе "Јединствене Русије" за руски парламент. Предсједник Републике честитао је Владимиру Путину и Дмитрију Медведеву на кандидатури и пожелио успјех на предстојећим предсједничким, односно парламентарним изборима, додаје се у саопштењу.Коментариши