У први разред уписана 83 ученика

ВИШЕГРАД- У први разред Основне школе "Вук Караџић" у Вишеграду у школску 2011/2012. годину уписана су 83 ученика са територије вишеградске и општине Ново Горажде. Педагог ове школе Мира Стојановић каже да је то за 20 ученика мање у односу на претходну годину и највјероватније је да ће умјесто четири бити формирана три одјељења првог […]

субота, 16 априла, 2011 / 10:03

ВИШЕГРАД- У први разред Основне школе "Вук Караџић" у Вишеграду у школску 2011/2012. годину уписана су 83 ученика са територије вишеградске и општине Ново Горажде.

Педагог ове школе Мира Стојановић каже да је то за 20 ученика мање у односу на претходну годину и највјероватније је да ће умјесто четири бити формирана три одјељења првог разреда.

"Што се тиче продручних школа, у Копачимам су уписана четири, у Међеђи два и у Добруну један првачић", рекла је Стојановићева.

Она је потврдила да је ово био класичан упис дјеце у први разред и да ће послије Васкршњих празника у посебним терминима бити тестирана интелектуална, емотивна и социјална зрелост дјеце за похађање наставе.Оставите одговор