У Невесињу и Источном Мостару неће почети настава

Настава у основним и средњим школама у општинама Невесиње и Источни Мостар, неће почети сутра због безбједносних разлога, потврђено је Срни у овим локалним заједницама. Начелник општине Невесиње Бранислав Миковић каже да су још нерашчишћени локални путеви, те да није безбједно кретање пјешака и возача. Он је напоменуо да су школски објекти условни и спремни […]

недеља, 19 фебруара, 2012 / 13:45

Настава у основним и средњим школама у општинама Невесиње и Источни Мостар, неће почети сутра због безбједносних разлога, потврђено је Срни у овим локалним заједницама.

Начелник општине Невесиње Бранислав Миковић каже да су још нерашчишћени локални путеви, те да није безбједно кретање пјешака и возача.

Он је напоменуо да су школски објекти условни и спремни за нормално одвијање наставе.

Миковић је додао да са сигурношћу не може рећи када ће се стећи услови за почетак наставе у овој херцеговачкој општини која је данима била у путној излоцији и у којој се тренутно ради на деблокади сеоских путева од високих сњежних наноса.

Начелник општине Источни Мостар Радован Палавестра потврдио је да ни у овој општини настава неће почети сутра због нерашчишћеног снијега. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *