У Лакташима финале јадранског кошаркашког циркуса

У Лакташима почиње завршни турни регоналне АБА лиге, а учествоју домаћин Игокеа, Црвена звезда Телеком, Раднички Крагујевац и Партизан мт:с. У полуфиналним мечевима играче Црвена звезда – Раднички (17:00) и Игокеа – Партизан (20:30). Прошлогодишњи шампион Макаби није учествовао у лиги, па ћемо добити новог. Улог је највећи у досадашњој историји регионалног такмичења, финалисти ће […]

четвртак, април 25, 2013 / 08:56

У Лакташима почиње завршни турни регоналне АБА лиге, а учествоју домаћин Игокеа, Црвена звезда Телеком, Раднички Крагујевац и Партизан мт:с.

У полуфиналним мечевима играче Црвена звезда – Раднички (17:00) и Игокеа – Партизан (20:30). Прошлогодишњи шампион Макаби није учествовао у лиги, па ћемо добити новог.

Улог је највећи у досадашњој историји регионалног такмичења, финалисти ће поред борбе за титулу изборити и пласман у Евролигу следеће сезоне.

Овогодишњи регуларни дио АБА лиге обиљежила је изненађујућа доминација Игокее, појава тима под именом Црвена звезда Београд, повратак Игора Ракочевића и Душка Вујошевића, али и потпуни хаос око тумачења правила за пласман у Евролигу.

Од 25. до 27. априла кошаркашка јавност из некадашње Југославије ће бити усресријеђена на Лакташе, гдје нас очекује финиш такмичења.

Домаћин турнира Игокеа, Црвена звезда Телеком, Партизан мт:с и Раднички из Крагујевца ће се борити за титулу најбољег кошаркашког тима у региону.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *