5 КОМЕНТАРА

 1. Zar vi stvarno mislite da u Brčkom srpstvo nije prodato na kilogram.
  Kao prvo direktor JP putevi kada su se postavljale ove table bio je moj drugar Dragan Marinković. Čovjek je smijenjen i prodat od srpske politike na najsramniji način. Pisali su svi portali po Brčkom naručene tekstove protiv njega. Kada je policija upala u puteve isti dan je po mojoj iznuđeno prijavi upala i u odjel za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH a portali su u izvještaju javili samo za puteve iako su u obrazovanju pronašli dokumentaciju kako je režimska firma dobila posao na praznu ponudu,ugradila pumpu koja nije odgovarala tenderskim uslovima,fakturisala stavke koje nije nudila u ponudi i kao šlag na torti sve je bilo pokriveno potvrdom nadzora da je posao urađen u skladu sa tenderskim uslovima.
  Ove iz obrazovanja tužilac je amnestirao iako je vještak napisao da je ugrađena drugačija pumpa ali zato mog druga Dragana sude za ništa.
  Predlagao sam mu da mu budem svjedok ali neće, kao Vukanović trpi posledice da ne narušava ugled Brčko distrikta BiH.
  Sve u svemu jedna vrlo bolesna sredina gde se ćirilična tabla skupo plaćaju uništenim životima i sudbinama.
  Zbog toga nema nigde ćirilične table na drugom mjestu, kao i sve srpsko prodate su za mjesta u vladi koja moram se ovaj puta složiti sa ljutim protivnikom Mladenom Bosićem radi samo u interesu tajkuna.
  A dobro se zna za čije lični interes se prodalo sve srpstvo u jednoj noći radi legalizacije divlje gradnje.
  Srpstvo je u istom stanju kao i ova kuća na Kolobari u pozadini ćirilične table.
  Simbolično do kraja.

 2. Па шта се чудите, гласали сте за Црвеногорца и сад сносите консеквенце тог противприродног блуда.

 3. Zmaje, nije mi jasno da li misliš na crnogorca ili crvenogorca šta god to značilo.
  Jedina dva grada na području bivše Jugoslavije kojima vladaju Crnogorci pretvorena su u otvorene ludnice a nekada su bili centri razvoja elektronske industrije.
  Ta dva grada su banja luka i niš.
  Ako misliš da je crvenogorac brčanski gradonačelnik ( SNSD) onda ovo što si napisao nije tačno. Gradonačelnik se bira u parlamentu i bira ga većina tako da može biti iz manjinske stranke. Mogu izglasati da gradonačelnik bude Turčin ili Albanac bez obzira ko živi u gradu ako se tako dogovore.

 4. Kad u pretrazivac ukucas frontal, dobijes kao rezultat sajt frontal. ba. Koja je svrha sto vi na frontal.rs stalno palamudite o cirilici i o tome kako je Brcko srpsko, kad to u praksi nema nikakvog efekta, nikakvog odjeka… Da, Brcko smo izborili u ratu, ali nam je nakon rata oteto, izdano, prodato, kako god… I, sta sad? Da nece mozda Danijel Simic da vrati Brcko Republici Srpskoj?

 5. Али је добро да постоји Данијјел Симић који зна које је српско писмо!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *