Твитер наставља са растом

Уколико се настави садашњи ритам прикључивања нових чланова на Твитер, до краја године би могло да их буде и преко 200 милиона. „Њујорк тајмс“ пише да тренутно има 175 милиона отворених налога на Тwитеру. Током периода од новембра до децембра, уколико се настави тим темпом, број корисника ове друштвене мреже би, како су објавили медији, […]

четвртак, новембар 4, 2010 / 13:25

Уколико се настави садашњи ритам прикључивања нових чланова на Твитер, до краја године би могло да их буде и преко 200 милиона. „Њујорк тајмс“ пише да тренутно има 175 милиона отворених налога на Тwитеру.

Током периода од новембра до децембра, уколико се настави тим темпом, број корисника ове друштвене мреже би, како су објавили медији, могао да достигне 197,5 милиона.

Развој Твитера довео је и до одређене реорганизације у његовом руководству, тако да је суоснивач те мреже Еван Вилијамс недавно напустио функцију извршног директора како би се посветио управљању развојем производа.

На његово место је дошао садашњи извршни директор Дик Костоло за кога се сматра да ће боље управљати приходима компаније.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *