Турнир у “Човјече не љути се“ у ДФК

На турнир у игри “Човјече не љути се“, који се по први пут одржава у Бањој Луци се пријавило чак 48 заинтересованих од 13 до 45 година старости. Први дио турнира биће одржан данас, 19.08. са почетком у 19. часова. Моле се такмичари да дођу барем 15 минута раније да се пријаве и заузму своје […]

четвртак, август 19, 2010 / 16:13

На турнир у игри “Човјече не љути се“, који се по први пут одржава у Бањој Луци се пријавило чак 48 заинтересованих од 13 до 45 година старости.

Први дио турнира биће одржан данас, 19.08. са почетком у 19. часова. Моле се такмичари да дођу барем 15 минута раније да се пријаве и заузму своје мјесто. Од 48 пријављених даље иде 24, односно прво и друго мјесто са сваког стола.

Други дио турнира са 24 такмичара биће одржан већ у петак, у башти ДФК паба, такође са почетком у 19 часова. Од 24 такмичара даље иде 12.

У полуфиналу које ће бити одржано у суботу, 21.08. са почетком у 19 часова у башти ДФК паба, снаге ће одмјерити три стола са по четири играча. У финале турнира које ће бити одржано исте вечери, иду побједници са сваког појединачног стола.

У финалу ћемо имати три најбоља „Човјече не љути се“ играча који ће се борити за занимљиве награде. Финале ће бити одржано одмах након полуфинала, у суботу.

Које су награде?

1.            награда – бесплатан улаз на све концерте до краја године

2.            награда – бесплатно пиће за двије особе једно вече у ДФК клубу

3.            награда – пакет од 5 Демофест мајица

Ко брине о регуларности играња?

У улози судије наћи ће се наш свестрани суграђанин, естрадна појава, човјек писац и умјетник, Гроф Ђураз који ће бити свеприсутан.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *