Турнеја у соло наставку – Јелена Тривић у Шамцу

"Уз озбиљног начелника, који има стручан тим сарадника, могу бити урађене круцијалне ствари за локалну заједницу. Начелник Милићевић је вратио наслијеђене дугове општине Шамац, отворио општину према новим инвестицијама, а како сам информисана, ускоро се очекује још једна озбиљна инвестиција путем које ће се обезбиједити нових 150 радних мјеста.

среда, 14 јула, 2021 / 22:51

Веома ме радује овакав начин рада начелника Милићевића, јер је битно да као политичка опозиција на републичком нивоу покажемо да општине гдје су начелници из опозиционе политичке структуре имају резултате, а Шамац је једна од њих", рекла је потпредсједница ПДП-а и народни посланик Јелена Тривић, која је данас била у посјети Општини Шамац и начелнику Ђорђу Милићевићу.

Тривићева каже да је једна од тема била и слободна економска зона, за шта Шамац има перспективу, простор и инфраструктуру:

"Такав је примјер општине Пирот, која је највећа слободна економска зона у Србији и коју је начелник Милићевић посјетио. Вјерујем да ће отварање слободне економске зоне бити реализовано, као и многи пројекти до сада, а квалитет и резултате рада начелника су најбоље оцијенили грађани када је доминантно, са преко 70% пордшке, освојио други начелнички мандат на протеклим изборима", истакла је Тривићева.

Начелник општине Шамац, Ћорђе Милићевић, истакао је да је са Јеленом Тривић разговарао и као са народним послаником, али прије свега економистом, о перспективама развоја општине и могућностима у општој економској ситуацији:

"Госпођу Тривић сам упознао са чињеницом да смо заокружили један позитиван циклус што се тиче економских параметара општине, али и политике социјалне заштите, пружајући подршку сваком новорођеном дјетету, помажући финансирања вантјелесних оплодњи, као и превоз основцима и средњошколцима. По избору на мјесто начелника наслиједио сам огромне дугове, али смо то успјели да санирамо, повучемо преко 2 милиона КМ бесповратних средстава из различитих фондова, које улажемо у инфраструктурне пројекте", рекао је Милићевић.