„Тројка из блока“ данас у БЛ

„Тројка из блока“, спектакл спорта, хуманости и забаве по други пут долази у Бањалуку. Данас, са почетком од 18 сати на Терену Студентског Центра Никола Тесла – К4 у Бањалуци одржаће се друго по реду такичење у брзом шутирању тројки „ТРОЈКА ИЗ БЛОКА“. Котизације у износу од 5КМ уплаћују се на лицу мјеста а сви […]

субота, јун 10, 2017 / 12:12

„Тројка из блока“, спектакл спорта, хуманости и забаве по други пут долази у Бањалуку.

Данас, са почетком од 18 сати на Терену Студентског Центра Никола Тесла – К4 у Бањалуци одржаће се друго по реду такичење у брзом шутирању тројки „ТРОЈКА ИЗ БЛОКА“.

Котизације у износу од 5КМ уплаћују се на лицу мјеста а сви приходи иду у хуманитарне сврхе. Водитељи и учесници програма су "ТХЦ Фамилија" и "Трики". Поред њих у ревијалном програму наступиће и Немања Михајловић шампион свијета у стант вожњи мотора.

Правила су једноставна и добродошли су сви од 3 до 103 године, шутира се са 3 позиције / 5 лопти на свакој позицији / 40 секунди за шутирање.

Прошлогодишњи шампион у брзом шутирању тројки у конкуренцији од чак 101 такмичара био је Љубиша Маркановић – прво мјесто са 15 тројки и Младен Бјелајац и Војо Кованушић на другом и трећем мјесту са по тројком мање.

Прошле године је на основу котизација и помоћи спонзора прикупљено 2717КМ.
Ове године сва прикупљена средства биће прослијеђена породици Вујасин из Бањалуке у сврху постављања крова и преграда у њиховој породичној кући. Постављање крова и преграда у кући износи отприлике око 8.000 КМ и то је овогодишњи циљ.

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе посјетили су почетком маја седмочлану породицу Вујасин који живе као подстанари у Бањалуци.  Зоран Вујасин живи са болесном супругом Драганом и петоро дјеце: Сузаном (2005), Срђаном (2006), Немањом (2008), Зораном (2009) и Маријаном (2010)

Хуманитарна организација Срби за Србе од 2005. године помаже социјално угрожене породице са много дјеце, а од 2012. године, мисија помоћи породицама изградњом купатила кроз спортско-хуманитарни пројекат ТРОЈКА ИЗ БЛОКА постала је позната по великим дјелима – уједињени у спорту, хуманости и музици до сада смо заједно учинили невјероватне ствар.

– 83 локације широм Србије, Републике Српске и свијета
– 10.000 људи свих генерација је учествовало на турнирима
– 27 обновљених и изграђених купатила широм Србије и Републике Српске за породице са четворо и више дјеце
– 10 кућа широм Србије и Републике Српске је реконструисано, изграђено и дограђено за породице са више дјеце, од којих свака има више од седморо малољетне дјеце!

Потребна је и ваша помоћ! Будите и ви дио ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *