Тренер Апоела први кандидат за селектора Србије

Први кандидат за селектора фудбалске репрезентације Србије је Иван Јовановић, тренер кипарског шампиона АПОЕЛ-а и најбољи српски тренер у прошлој години. Наиме, челници Фудбалског савеза Србије су већ започели разговоре са Јовановићем на тему могућег преузимања националног тима. Јовановићу уговор са кипарским клубом истиче на крају сезоне па никакво обештећење не би морало да буде […]

уторак, 21 фебруара, 2012 / 16:16

Први кандидат за селектора фудбалске репрезентације Србије је Иван Јовановић, тренер кипарског шампиона АПОЕЛ-а и најбољи српски тренер у прошлој години.

Наиме, челници Фудбалског савеза Србије су већ започели разговоре са Јовановићем на тему могућег преузимања националног тима. Јовановићу уговор са кипарским клубом истиче на крају сезоне па никакво обештећење не би морало да буде плаћено. И сам 49-годишњи тренер је недавно изјавио да би био почаствован улогом селектора па остаје да се види хоће ли се обострана жеља реализовати.

Ако се са Јовановићем не постигне договор, очекује се да ће у први план доћи Радован Ћурчић, актуелни вршилац дужности селектора који ужива велико поверење актуелног руководства ФСС.