Требињско прелијетање: Остаде ли ико у опозицији?

Досадашњи одборник Српске демократске странке у Скупштини општине Требиње Александар Којовић потврдио је данас Срни да ће убудуће дјеловати као независни одборник и подржавати одлуке СНСД-а, који има скупштинску већину. Којовић је рекао да је главни разлог напуштања СДС неслагање са тренутном ситуацијом и ставовима те политичке партије. Коментаришући Којовићеву одлуку, шеф одборничког клуба СДС-а […]

среда, март 9, 2011 / 13:46

Досадашњи одборник Српске демократске странке у Скупштини општине Требиње Александар Којовић потврдио је данас Срни да ће убудуће дјеловати као независни одборник и подржавати одлуке СНСД-а, који има скупштинску већину.

Којовић је рекао да је главни разлог напуштања СДС неслагање са тренутном ситуацијом и ставовима те политичке партије.

Коментаришући Којовићеву одлуку, шеф одборничког клуба СДС-а Милан Грубач истакао је да је грешка што је изборни закон омогућио такве преласке, те оцијенио да "особа мора бити некарактерна да би то учинила".

У посљедњих мјесец дана владајућем СНСД-у придружила су се три одборника Клуба Центар, који су формирали бивши чланови Партије демократског прогреса, као и независни одборник Манојло Ћук.

Након локалних избора 2008. године, скупштинска већина била је састављена од 16 одборника, од којих је 10 било из СНСД-а. Од тада су овој политичкој партији приступили и одборници из опозиционих партија Веселко Сенић из ДНС-а, и Марко Спаић из СРС РС.

У Скупштини општине Требиње укупно дјелује 31 одборник, од којих је тренутно њих 16 из СНСД-а. 0 КОМЕНТАРА

  1. Који је ово Марко Спаић из СРС РС? Није ваљда онај доктор из Требиња што је некад био народни посланик у НСРС? Мислим да сам чуо да је тај умро. Можда само имењак!?

    И данас се сјећам неких наступа дотичног у НСРС:
    „Ја неким докторима не бих дао ни да лијече моју крепалу мачку“ или обраћање господину Вучуровићу: „Ја бих сада имао много тога Божи рећи, али бојим се неће ме хтјети повести назад у Требиње.“. Било је ту још анегдота, али се не могу сјетити.

    Да ли се ради о том Спаићу?:D

  2. Наши политичари дводисавци,дишу у води и на копну ,могу и лијево и десно ,што би био опозиција кад може бити власт..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *