Tребиње: Ватрогасци добили теренско возило

Територијална ватрогасна јединица Требиње добила је ново возило за гашење пожара на тешко приступачним теренима, за које је Ватрогасни савез Републике Српске издвојио 108.000 КМ. У Ватрогасној јединици Срни је потврђено да је ријеч о теренском камиону “мерцедес унимо”, које има своју брзу надоградњу, пумпу високог притиска, цријево дуго око 300 метара, а капацитета је […]

субота, децембар 31, 2011 / 07:57

Територијална ватрогасна јединица Требиње добила је ново возило за гашење пожара на тешко приступачним теренима, за које је Ватрогасни савез Републике Српске издвојио 108.000 КМ.

У Ватрогасној јединици Срни је потврђено да је ријеч о теренском камиону “мерцедес унимо”, које има своју брзу надоградњу, пумпу високог притиска, цријево дуго око 300 метара, а капацитета је 2 800 литара.

“Надоградња се може брзо скинути и тако се возило претвара у комунално, па може послужити и за чишћење снијега, за кидање грања и за друге сличне радње”, кажу у Ватрогасној јединици.0 КОМЕНТАРА

  1. Требали су их добити десет и то не би уопште требала бити вијест.Међутим, на простору и у времену у којем живимо, ово је ипак лијепа вијест. Није то возило ни скупо, у односу на неке макине са трептачима !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *