Требиње: Нови преласци у СНСД

ТРЕБИЊЕ – Манојло Ћук, независни одборник у Скупштини општине Требиње, прешао је у Савез незавинских социјалдемократа који сада са 16 одборника има скупштинску већину у локалном парламенту. Он је рекао да је прелазак у СНСД била његова лична одлука и да није било никаквих притисака нити уцјена. Ћук је дуго година био члан Социјалистичке партије, […]

понедељак, фебруар 28, 2011 / 20:37

ТРЕБИЊЕ – Манојло Ћук, независни одборник у Скупштини општине Требиње, прешао је у Савез незавинских социјалдемократа који сада са 16 одборника има скупштинску већину у локалном парламенту.

Он је рекао да је прелазак у СНСД била његова лична одлука и да није било никаквих притисака нити уцјена.

Ћук је дуго година био члан Социјалистичке партије, а напустио је након посљедњих локалних избора од када је дјеловао као независни одборник.

Владајућем СНСД-у прије двадесетак дана придружила су се и три одборника Клуба "Центар", који су формирали бивши чланови Партије демократског прогреса (ПДП).

Послије локалних избора 2008. године скупштинска већина била је састављена од 16 одборника, од којих је 10 било из СНСД-а. Од тада су СНСД-у приступили и Веселко Сенић из ДНС-а и Марко Спаић из СРС РС.

У Скупштини општине Требиње укупно дјелује 31 одборник.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *