Требиње: Чавић и Крсмановић нису дошли Вучуревићу

Вечерас је у спортској дворани Милош Мрдић одржан централни изборни скуп коалиције Заједно за Требиње. Иако су најављивани, на скупу се нису појавили предсједници Нове социјалистичке партије и Демократске партије, Здравко Крсмановић и Драган Чавић. На скупу су говорили Младен Иванић, предсједник ПДП, Огњен Тадић, потпредсједник СДС и кандидат за градоначелника Требиња Славко Вучуревић. Као […]

уторак, октобар 2, 2012 / 20:28

Вечерас је у спортској дворани Милош Мрдић одржан централни изборни скуп коалиције Заједно за Требиње. Иако су најављивани, на скупу се нису појавили предсједници Нове социјалистичке партије и Демократске партије, Здравко Крсмановић и Драган Чавић.

На скупу су говорили Младен Иванић, предсједник ПДП, Огњен Тадић, потпредсједник СДС и кандидат за градоначелника Требиња Славко Вучуревић. Као што је познато, већина у општинском одбору ДП Требиње је као кандидата за градоначелника подржала Небојшу Вукановића, а СДС и СНСД су склопили коалицију против Здравка Крсмановића, и истакли Радомира Машића као кандидата за начелника.

У Требињу се могло чути да су управо ово разлози за недолазак лидера ДП и НСП, али и све већа популарност независног кандидата Небојше Вукановића, који се наметнуо као најозбиљнији противник актуелном начелнику Ћуку, који га све чешће прозива на својим предизборним скуповима.0 КОМЕНТАРА

  1. Čavić je otišao da pomogne Obrenu Petroviću u Doboj, a Krsmanović skoknuo da obiđe stan u Americi što je kupio, javili mu da je moguće da će mu oduzeti amerikanci nelegalno stečenu imovinu.

  2. Nakon ovih izbora, bar u Trebinju, ponešto bi moglo i da bude drugačije. Rijetko osvježavajuća pojava nezavisne brutalne istine o stanju u smrdljivoj baruštini zla. Nebojša „furioso“ Vukanović!

    Lijep pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *