Тражени због убиства пуцао на полицију па побјегао

Овом приликом полицијски службеници Полицијске управе Добој су задобили теже тјелесне повреде, док је један задржан на лијечењу.

петак, март 9, 2018 / 19:26

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске лишили су слободе лице иницијала Б.Ћ. (1996) из Тешња, док се за лицем иницијала М.Х. још увијек трага, а због почињеног кривичног дјела Тешко убиство из члана 125. став 1. тачка 8 а у вези са чланом 22. став 1. Кривичног законика Републике Српске.

Наиме, вршећи патролну дјелатност у мјесту Миљковац, град Добој, полицијски службеници су уочили лице иницијала М.Х. за којим је расписана потрага. Док су се приближавали лицу, исто је према полицијским службеницима отворило ватру из ватреног оружја. Полицијски службеници су узвратили ватру, у којој није било повријеђених лица.

Затим је дошло је до физичког напада на полицијске службенике, којом приликом су полицијски службеници лишили слободе лице иницијала Б.Ћ, док се М.Х. удаљио с лица мјеста.

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет и Полицијске управе Добој у сарадњи са колегама из сусједних кантоналних МУП-ова, интензивно раде на проналаску лица М.Х.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *