Тошибини телевизори стижу и ван Јапана

Јапанска Тошиба почеће у априлу продају првих телевизора који омогућавају гледање тродимензионалних садржаја без специјалних наочара и ван Јапана. Тошиба је саопштила да ће од априла почети да продаје своје 3Д телевизоре с течним кристалима који не захтијевају употребу специјалних наочара и ван Јапана. Телевизори са екраном дијагонале 14 инча и више ће се прво […]

четвртак, јануар 6, 2011 / 10:40

Јапанска Тошиба почеће у априлу продају првих телевизора који омогућавају гледање тродимензионалних садржаја без специјалних наочара и ван Јапана.

Тошиба је саопштила да ће од априла почети да продаје своје 3Д телевизоре с течним кристалима који не захтијевају употребу специјалних наочара и ван Јапана.

Телевизори са екраном дијагонале 14 инча и више ће се прво појавити на северноамеричком тржишту, а потом на тржишту Европе и земаља са привредама у развоју, пренијела је агенција Кјодо.

Модели нових телевизора од 56 и 65 инча биће представљени на ЦЕС (Цонсумер Елецтроницс Схоw) сајму, који се одржава од 6. до 9. јануара у Лас Вегасу.

У Јапану је продаја Тосхибиних 3Д телевизора од 12 и 20 инча који не захтијевају специјалне наочаре почела у децембру под марком 3Д Регза ГЛ1.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *