Типсаревић и Боровчанин појачали Рекреативо

Фудбалски клуб Рекреативо добио је два велика појачања – почасни чланови клуба постали су српски тенисер Јанко Типсаревић и боксер Ненад Боровчанин. Двојица врхунских спортиста придружила су се бројним свјетским звијездама које подржавају овај ааматерски клуб из Бањалуке и који ће се наћи у „Рекреативо Кући славних“. „Тениска секција“ Рекреатива сада је добила појачање, јер […]

недеља, 16 децембра, 2012 / 09:54

Фудбалски клуб Рекреативо добио је два велика појачања – почасни чланови клуба постали су српски тенисер Јанко Типсаревић и боксер Ненад Боровчанин.

Двојица врхунских спортиста придружила су се бројним свјетским звијездама које подржавају овај ааматерски клуб из Бањалуке и који ће се наћи у „Рекреативо Кући славних“.

„Тениска секција“ Рекреатива сада је добила појачање, јер се Јелени Јанковић, Ненаду Зимоњићу и Бјорну Боргу који су одраније уз Рекреативо придружио свјетски број 9 –Јанко Типсаревић.

Популарни Типса признао је да прије сусрета са амбасадором Рекреатива Борисом Врховцем није чуо за фудбалски клуб Рекреативо из Бањалуке, али када је чуо за његове хуманитарне акције радо се одазвао позиву да постане почасни члан.

Врховац је у име клуба поклонио Јанку мајицу Рекреатива коју је он одмах обукао, а српски тенисер потписао је још једну која ће бити изложена у „Рекреативо Кући славних“.

Почасни члан Рекреатива постао је и бивши европски првак у ВБО крузер верзији и државни секретар у Министарству омладине и спорта Србије Ненад Боровчанин.

Најбољи српски боксер већ дуже вријеме прати рад нашег клуба, његова подршка Рекреативу сада је коначно озваничена на обострано задовољство.

Амбасадор Рекреатива Борис Врховац Врле имао је част да му поклони мајицу Рекреатива с којом је Боровчанин поносно позирао.

"Један је Рекреативо", прокоментарисао је одмах Боровчанин на свом твитер налогу и окачио фотографију с мајицом бањалучког клуба.

Фудбалски клуб Рекреативо познат је по бројним свјетским звијездама у својим редовима, Др Неле Карајлић је почасни предсједник клуба, а међу почасним члановима су Бора Милутиновић, Лео Меси, Роналд де Бур, Иван Миљковић, Јелена Јанковић, Ненад Зимоњић, Алекс Фергусон, Жунињо Пернамбукано, Валентино Роси, Бјорн Борг, Рубенс Барикело и многи други.

Осим подршке свјетских звијезда фудналски клуб Рекреативо познат је и по бројним хуманитарним акцијама које организује и подржава.