Тим ријечима: Жене из СДС не дају светиње у Црној Гори

Праведна борба православних вјерника и свештенства за светиње у Црној Гори показују како храброст и пожртвованост није напустила православног хришћанског човјека и ми смо уз вас у нашим мислима и молитвама, поручиле су чланице Актива СДС у писму подршке борби за очување светиња у Црној Гори.

недеља, 17 маја, 2020 / 14:53

Са снажним саосјећањем пратимо сва дешавања у Црној Гори и желимо да поручимо да смо, не само у мислима са вама, већ и молитвено помињемо и подржавамо вашу борбу .

Ви сте нашим очима дали слику како храброст, несебичност и пожртвованост за брата и ближњег свога, није напустила православног хришћанског човјека.

Данас ви вашом истрајношћу одлучујете о вашој будућности, али и о будућности ваше отаџбине. А у њој има мјеста за све, за све честите, правдољубиве и вриједне домаћине.

Уз вас смо! И уз нашу свијетлу Српску православну цркву, која нас је кроз вијекове сачувала, учећи нас љубави и добру, да је човјек човјеку на првом мјесту.

Ријечима страдалног владике Јоаникија : "Наша ће борба да потраје, јер се ово зло припремало дуго, али и ми смо се спремали вијековима!", желимо да успијете у борби на корист читаве Црне Горе.

НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ !!!

АКТИВ ЖЕНА СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ