Тешановићева: Напредак општине Котор Варош

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић оцијенила је током данашње посјете Котор Вароши да су у овој општини остварени резултати и да је стање побољшано у односу на ранији период. "То је учињено захваљујући напорима начелника и свих људи овдје", рекла је Тешановићева, која каже да је настојала да сагледа економско стање […]

уторак, јун 14, 2011 / 19:41

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Нада Тешановић оцијенила је током данашње посјете Котор Вароши да су у овој општини остварени резултати и да је стање побољшано у односу на ранији период.

"То је учињено захваљујући напорима начелника и свих људи овдје", рекла је Тешановићева, која каже да је настојала да сагледа економско стање у овој општини.

Наводећи да Министарство породице, омладине и спорта у овој години не располаже са знатнијим средствима, Тешановићева је ипак обећала да министарство спремно да помогне у актуелним пројектима.

"Са руководством општине смо разговарали о заједничком рјешавању неопходних потреба – од игралишта, до вртића, вањских терена, проблема породица са четворо и више дјеце, за које је Министарство овдје израдило двије куће", нагласила је Тешановићева.

Начелник општине Котор Варош Недељко Кнежевић рекао је да је у посљедње двије године реализовано осам пута више пројеката него у претходном периоду.

"У разговору са министарком било је ријечи о ситуацији у спортским клубовима у општини и констатовано да је Котор Варош град спорта, који има доста квалитетних клубова", нагласио је Кнежевић.

Он је додао да ће општина у сарадњи са невладиним организацијама, прије свега УНДП-ом, покушати да реализује пројекат изградње игралишта у насељу Рипиште.0 КОМЕНТАРА

  1. Била сам у КВ у петак…
    Напредак се најбоље огледа на лицима људи, тога у Котор Варошу није било.
    А ово је своји смо, тапшимо се по рамену x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *