Теодосић три године у ЦСКА

Српски кошаркашки репрезентативац Милош Теодосић нови је члан московског ЦСКА, а његов трогодишњи уговор постаће важећи након прописаног медицинског тестирања у Москви, потврдио је трофејни руски клуб. Теодосић је последње четири сезоне бранио боје грчког вицешампиона Олимпијакоса из Атине, у чијем је дресу прошле сезоне у Евролиги имао просијек од 10,9 поена, 2,7 скокова и […]

четвртак, јул 7, 2011 / 06:05

Српски кошаркашки репрезентативац Милош Теодосић нови је члан московског ЦСКА, а његов трогодишњи уговор постаће важећи након прописаног медицинског тестирања у Москви, потврдио је трофејни руски клуб.

Теодосић је последње четири сезоне бранио боје грчког вицешампиона Олимпијакоса из Атине, у чијем је дресу прошле сезоне у Евролиги имао просијек од 10,9 поена, 2,7 скокова и 3,6 асистенција по утакмици.

„Срећан сам што ћу играти у једном од најбољих европских клубова. Драго ми је што ће ЦСКА имати снажну екипу, а уверен сам да ћемо бити у стању да испунимо све постављене циљеве. Сигурно ће бити сјајно играти уз мог пријатеља Ненада Крстића, сјајног играча и човјека”, изјавио је Теодосић, који је прошле године званично проглашен за најбољег кошаркаша Европе.

Тренер ЦСКА Јонас Казлаускас оцијенио је да долазак Теодосића представља велико појачање за његов тим.

„Игру екипе обично дефинишу кошаркаши на позицијама један и пет и драго ми је да смо довели одговарајућег плејмејкера, уз раније ангажованог центра. Теодосић и Крстић се добро познају, играју заједно у репрезентацији Србије. Теодосић је већ искусан кошаркаш, играо је бројне утакмице на највишем нивоу, па сам уверен да ће нам помоћи”, рекао је Казлаускас.

Конференција за новинаре на којој ће Теодосић бити званично представљен заказана је за 8. јул.Оставите одговор