Тајни агент мува и старије: Моника Белучи и Леа Сејду нове Бонд дјевојке

Снимање новог филма о Џејмсу Бонду требало би да почне у понедељак, а Бонд дјевојке ће бити италијанска и француска глумица, Моника Белучи и Леа Сејду, јавиле су агенције. У улози агента 007 поново је британски глумац Данијел Крејг, а режија је и у овом филму повјерена Британцу, Сему Мендесу. Наслов филма, који би биоскопе […]

петак, 5 децембра, 2014 / 15:06

Снимање новог филма о Џејмсу Бонду требало би да почне у понедељак, а Бонд дјевојке ће бити италијанска и француска глумица, Моника Белучи и Леа Сејду, јавиле су агенције.

У улози агента 007 поново је британски глумац Данијел Крејг, а режија је и у овом филму повјерена Британцу, Сему Мендесу.

Наслов филма, који би биоскопе требало да стигне у октобру 2015, биће Спектар (Spectre), што је назив терористичке организације из једног од претходних филмова о тајном агенту.

У филму ће играти и Аустријанац Кристоф Волц и Британац Ендру Скот познат по улози професора Моријартија из британске серије о Шерлоку Холмсу.

Редитељ је данас саопштио да ће снимање трајати седам мјесеци и да ће филм бити рађен у студију Пајнвуд недалеко од Лондону и на локацијама у Риму, Мексику, Мароку и Аустрији.

Представљен је и нови модел Астона Мартина – ДБ10, аутомобила који ће агент 007 возити у филму Спектар.Оставите одговор