Тадићев тјелохранитељ заврнуо руку Троицком!

Српски тенисер Виктор Троицки доживео је непријатност послије меча са Аргентином, када је у тунелу Београдске арене, пролазећи поред предсједника Србије Бориса Тадића имао блиски сусрет са његовим тјелохранитељем. Како преносе медији, послије меча српски дубл се ужурбано упутио ка тунелу, гдје је Тадић чекао на укључење у програм РТС-а, када је Троицког дочекало предсједниково […]

недеља, 18 септембра, 2011 / 10:08

Српски тенисер Виктор Троицки доживео је непријатност послије меча са Аргентином, када је у тунелу Београдске арене, пролазећи поред предсједника Србије Бориса Тадића имао блиски сусрет са његовим тјелохранитељем.

Како преносе медији, послије меча српски дубл се ужурбано упутио ка тунелу, гдје је Тадић чекао на укључење у програм РТС-а, када је Троицког дочекало предсједниково обезбјеђење.

"Блиц" преноси да је Тадићев тјелохранитељ инстиктивно реговао и заврнуо руку тенисеру, али да је предсједник Србије одмах извинио Троицком.

Тадићева Демократска странка /ДС/ на свом званичном Твитер профилу наводи да је Троицки налетио на тјелохранитеља прескачући ограду ка тунелу. "Није уопште пао, већ је згазио телохранитеља", прецизира се на Твитер профилу ДС.

Стручни штаб Дејвис куп репрезентације Србије оцијенио је да је реакција Тадићевог обезбјеђења разумљива, с обзиром на велику гужву у Арени.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *