Тадић одвео Павића до Вучића

Предсједник Србије Александар Вучић није рекао ништа што није раније, у вези са Републиком Српском, након састанка са делегацијом ДНС.

среда, 20 јуна, 2018 / 18:45

Кад се каже делегација ДНС, мисли се на предсједника и потпредсједника, Марка Павића и Огњена Тадића.

Очување мира и стабилности у БиХ и на Балкану је од суштинског интереса за цјелокупни српски народ; Србија ће наставити да пружа подршку Републици Српској, као посебном ентитету у БиХ, у складу са Дејтонским споразумом; Сем заштите културе и националног писма, Србија ће радити на још снажнијем пружању економске подршке народу Српске…

Дакле, све дозлабога стерилно и досадно, али је за Павића очигледно било да види Вучића. Због те жеље је својевремено обезбиједио компензациони мандат Адаму Шукалу из Напредне Српске, надајући се да ће тако остварити проходност до Вучића. План се није остварио док у странку није примио Огњена Тадића, који га је са Вучићем повезао на основу познанства из Српске радикалне странке.

Павић је добио слику са Вучићем, те саопштење у коме стоји да је „важно постићи консензус кључних политичких чинилаца у Републици Српској о њеној будућности“.

У то име, биљежимо овај политички догађај, и објављујемо жељену фотографију.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *