Тадић о оставци: Имам обавеза у Дому народа

Предсједник бањалучког Градског одбора Српске демократске странке Огњен Тадић потврдио је Срни да је поднио оставку на ту функцију због обавеза које има као потпредсједник странке и предсједавајући дома народа Парламента БиХ. “Градски одбор је у стању пуне консолидације и сада је прави тренутак да на чело дође неко ко ће у потпуности бити посвећен […]

петак, 18 децембра, 2015 / 10:26

Предсједник бањалучког Градског одбора Српске демократске странке Огњен Тадић потврдио је Срни да је поднио оставку на ту функцију због обавеза које има као потпредсједник странке и предсједавајући дома народа Парламента БиХ.

“Градски одбор је у стању пуне консолидације и сада је прави тренутак да на чело дође неко ко ће у потпуности бити посвећен раду градске организације, нарочито уочи предстојећих локалних избора”, рекао је Тадић.

Он је истакао да због обавеза које има као потпредсједник СДС-а и предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ није у могућности да се потпуно посвети раду бањалучког СДС-а.

“Лично ћу дати пуну сарадњу и подршку сваком ко буде изабран на чело бањалучке градске организације СДС-а”, нагласио је Тадић.

Тадић је оставку дао на синоћњој сједници Градског одбора СДС-а, а до избора новог предсједника градске организације бањалучки СДС ће водити замјеник предсједника Градског одбора Александар Петковић.0 КОМЕНТАРА

 1. Човјек има обавеза!?

  Овај тип је био близу да постане предсједник РС, а није у стању да због ‘силних’ обавеза у Дому народа води један градски одбор странке!?

  Његов противкандидат на изборима, ако предсједник РС вјероватно има много мање овабеза, па зато стиже водити читаву странку.

 2. Реално, не би се требало мијешати у рад других партија.
  Изгледа да се никад нећемо ријешити комунизма, сви би да туђу кућу уређују?
  Често се то ради, најновији примјер је Васковић у причи о Тадићу,о Бореновићу, са његовим приједлозима људи у неком новом пречишћеном савезу.
  Човјек нагрди Тадића, дословце написа како је Тадић њега, „господа Бога“ молио да га не дира, па му је „господ“ опростио, па му опет после пар мјесеци замјерио и послао га у политичку пензију.
  Онда нагрди Бореновића, па онда он, „господ“ рече, нареди, да се неки људи из разних партија побуне и уједине у неки „савез“.
  Помену ту нека имена која немају кичму, па имена људи који су постали мултимилионери пљачком народне имовине.
  Гдје ово људи идемо за Мила Бога?

  Нека нам је данашњи свети Никола на помоћи!

  Срећна слава браћо који славите, срећна слава и вама српска дјецо, сигурно је свети Никола припремио данас дарове за вас јер сте били добри.