Taблоид пише да се Мурињо враћа у Челзи

Тренер Реал Мадрида, Жозе Мурињо, спреман за повратак на клупу Челзија. Харизматични Португалац преузеће у јуну екипу са којом је за три године освојио шест трофеја. – Жозе се враћа у Челзи – открио је енглеском “Сан” извор близак Мурињу. Португалски стучњак ће једино водити посебне разговоре са власником екипе из Лондона Романом Абрамовичем по […]

субота, 4 фебруара, 2012 / 13:38

Тренер Реал Мадрида, Жозе Мурињо, спреман за повратак на клупу Челзија. Харизматични Португалац преузеће у јуну екипу са којом је за три године освојио шест трофеја.

– Жозе се враћа у Челзи – открио је енглеском “Сан” извор близак Мурињу.

Португалски стучњак ће једино водити посебне разговоре са власником екипе из Лондона Романом Абрамовичем по питању пуне контроле над тимом.

– Он зна да је тамо тренутно хаос. Такође је свјестан да ће бити веома тешко да направи одмах преокрет. Освајање титуле коју су навијачи чекали 50 година оставило је посебан траг у срцима и Муриња и фанова. Ипак, прије потписа он ће жељети јасну ситуацију око тога ко је газда екипи на терену – он или Абрамович? Сигурно је да ће се ту створити идеална магија између њега и Руса. Рећи ће му Жозе да удруженим снагама направе нешто велико – тврди извор веома близак Мурињу.

Подсјећамо, газда Челзија је промијенио чак пет менаџера од одласка Португалца. Тим су водили садашњи шеф стручног штаба београдског Партизана Аврам Грант, Фелипе Сколари, Гус Хидинк, Карло Анћелоти, док тренутно екипом управља Андре Виљаш-Боаш.