Станковић: Југ је стабилан, али криза се вјештачки изазива

На југу Србије ситуација је стабилна и ничија права нису угрожена, а све тензије послије уклањања споменика у Прешеву изазивају се вјештачки, изјавио је шеф Координационог тијела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић.


Станковић: Група љекара из Србије ће посјетити хашке затворенике

Министар здравља Србије Зоран Станковић изјавио је да је Министарство на чијем је челу добило захтјев одређеног броја људи који се налазе у притворским јединицама Хашког трибунала за посјету љекара из Србије, те да је у сарадњи са Трибуналом договорено да их група љекара у наредном периоду посјети и прегледа.

Станковић: Упутићемо љекарски тим у Хаг

Уколико генерал Ратко Младић заиста има психооргански синдром, као што је рекао његов син Дарко, онда треба да га прегледају људи који се баве психијатријом и дају своје мишљење, изјавио је министар здравља Србије Зоран Станковић.


Станковић: Нисам лијечио Младића

Министар здравља Србије Зоран Станковић одбацио је данас као "злонамјерне шпекулације” тврдње да је лијечио Ратка Младића и објаснио да је посетио Младића у притвору Специјалног суда у својству министра здравља, што је била његова обавеза, "с обзиром да не би смјело да се деси ништа непредвиђено када је он у питању”.