Умро Жељко Копања

С болом и тугом, редакције "Независних новина” и "Гласа Српске” обавјештавају јавност да је Жељко Копања, директор и власник "Независних новина” и "Гласа Српске”, преминуо данас од посљедица срчаног удара. Копања је преминуо у Бањалуци, у 62. години.


Начелник Кнежева Боре Шкељић: Копања нам копа јаму

Криза власти у Кнежеву започиње несугласицама у локалном СДС. Два одборника су искључена из странке, неко каже у личном обрачуну, а неко да су из врха странке добили директиву да руше владајућу већину. Како било, они су као слободњаци пришли СНСД-овој опозицији, која сада бројчано има већину.

Копања навија за БиХ, али за Независне она није "наша репрезентација"

Против Босне и Херцеговине највише раде они који се куну да јој желе најбоље. Највише зато јер не дозвољавају да се сагледа стварност и крене напријед, већ фабрикују лажну стварност, онакву какву би неко, а не каква јесте.


Копања: Додик показао демократски потенцијал

Република Српска је, из дуела предсједника Републике Српске Милорада Додика и лидера ЛДП-а Чедомира Јовановића, изашла као јасна демократска, а не као геноцидна творевина, изјавио је власник бањалучких "Независних новина" Жељко Копања.Истраживање које плаћа Влада РС: Грађани највише вјерују Додику

Смишљена су два пројекта – "Истраживање ставова јавности о стању у друштву и повјерењу у институције власти РС" и "Истраживање административних баријера за регистрацију и почетак рада привредног друштва у РС – како до предузећа за 48 часова".Копања: У БиХ 10.000 прислушкиваних

Директор "Независних новина" Жељко Копања изјавио је вечерас да Обавјештајно-безбједносна агенција БиХ, али и друге полицијске и државне структуре, представљају "политичко-полицијски и мафијашки клан који потиче из Сарајева и који загађује БиХ".