Зелени Српске са најновијим рјешењем: Влада националног спаса је императив

Апсолутно немамо намјеру таксативно набрајати шта се дешава и шта ће се тек десити, али инсистирамо на томе да у овој ситуацији влада и владајућа већина у Републици Српској нису из више разлога у могућности одговорити бремену времена на прави начин.


Зелени Српске се не одазивају Нешићу

Искрено се захваљујемо ДНС на позиву, цијенимо тај поступак, али због одустајања СДС, ПДП, те непозивања Покрета Бања лука зове, сматрамо да би наше присуство на састанку било несврсисходно без кључних партија опозиције. Морамо у овом саопштењу за јавност да кажемо како смо 22.12.2021 године послали службени одговор организатору, све уз извињење и конкретно образложење […]Зелени захтијевају од Владе Српске у буџету 2022. године 500 милиона за пољопривреду

Као национално одговорна партија која доказано промишља годинама унапријед, ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ упозоравају владу Републике Српске да ће идућа и наредне године бити критичне по питању недостатка и раста цијена хране, како у свијету, тако и у Републици Српској.


Зелени Српске понављају иницијативу за свесрпски сабор, писали Порфирију и Вучићу

Обавјештавамо јавност да су ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ поново покренули службену иницијативу везано за одржавање првог свесрпског Сабора Републике Српске. У званичној иницијативи смо предложили да се Сабор одржи у дане када славимо 30 година од проглашења Републике Српске, да се Сабор симболично одржи у Палама, граду гдје је на засједању НСРС проглашена Република Српска деветог јануара 1992.године.Вријеме је за политике и политичаре дорасле времену

Као активни политичар пишем и у медијима говорим десет година о актуелном стању у друштву, наравно, ретерирајући се и на вријеме од самог завршетка грађанског рата, односно, времена када нисам био политички активан.


И Зелени против Инцкових наметнутих одлука у супстанцијалном саопштењу

Као партија која је донијела стратешке документе везано за живот и рад дејтонске Републике Српске за наредне деценије, сматрамо да се данас у Српској у многим стварима вуку исхитрени и погрешни потези, зато и разумијемо реакције опозиције везано за понуду о формирању тзв. концентрационе владе, односно, одбијање те иницијативе.