Миодраг Зарковић: Војислав Коштуница, за и против

Није ми нужно циљ да нападам или браним Коштуницу, већ да га упоредим са велеиздајницима и штеточинама које су га наследиле. Чврсто сам уверен да је био неупоредиво мање погубан по српске националне интересе и од Ђинђића, и од Тадића и Вучића.


Кустурица политички аналитичар или кандидат на изборима?

Српски редитељ Емир Кустурица, на шлагворте режимских новинара у Српској, почео је да даје нескривене политичке изјаве, али не више политичко-аналитичког типа са умјетничке недистанце, већ управо као да је директан учесник у политичкој утакмици.

Коштуница: Од Пајтића народ тражи оставку

Предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница изјавио је да је потпуно неприхватљиво и за сваку осуду недемократско понашање војвођанске власти и Бојана Пајтића, и да би он требало да поднесе оставку.


Коштуница: Ђукановић смишља најгоре лажи како би остао на власти

Лидер ДСС-а и бивши предсједник СР Југославије Војислав Коштуница назвао је "мрачним, монструозним и подмуклим" оптужбе црногорског премијера Мила Ђукановића да он стоји иза убиства главног и одговорног уредника "Дана" Душка Јовановића.Коштуница: Одбацити ултиматуме ЕУ

Предсjедник Демократске странке Србије Војислав Коштуница оцjенио је да Београд мора да одбаци ултиматуме ЕУ која европске интеграције, како је навео, користи за "распарчавање" државе.


Коштуница: Замрзнути косовско питање

Једина шанса да Србија опстане јесте "замрзавање" косовског питања, јер свако рјешење које сада хоће да наметну ЕУ и Америка води стварању независног Косова, изјавио је предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница.Коштуница: Убијање Србије због безначајног датума

Предсjедник Демократске странке Србије Војислав Коштуница позвао је у суботу власт да ни по коју цијену "не убија српску државу на Косову зарад датума за преговоре са ЕУ" и упозорио да се љуто вара свако ко мисли да ће непријатељи бити милостиви према Србији ако она преда дио територије.


Коштуница: Србија не смије бити саучесник у насиљу над собом

Србија ни по коју цијену, а најмање због фантомског датума за почетак преговора са Европском унијом не смије да буде саучесник у срамном насиљу које Запад спроводи над Србијом покушавајући да нам отме Косово, изјавио је предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница.


Коштуница: Часније дати оставку него предати Косово

Предсједник Демократске странке Србије Војислав Коштуница оцјенио је да је предсједник Републике Томислав Николић упутио поруку да се на Косову укида државност Србије и додао да је часније поднијети оставку него бити "саучесник у предаји Косова".