Станићеви снимци из кола кроз стакло: Да ли је УКЦ угрожен слијегањем тла?

Због чега се поново врше испитивања тла у близини земљишта које се слијеже испред Универзитетског клиничког центра РС, када је његов директор Владо Џајић недавно тврдио да су истраживања урађена и да су показала да Клинички центар неће бити угрожен, пита Слободан Станић, предсједник Одбора за здравство СДС.


Прошао 15. август 2021: Ђајић јавља да расте број заражених са КОВИД-19

У Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ у Бањалуци нагло расте број хоспитализованих због вируса корона, а на лијечењу од ковида 19 тренутно је 40 пацијената, изјавио је данас генерални директор ове установе Владо Ђајић.


Према Ђајићевој рачуници гаража ће се отплатити за 17 година

Директор Универзитетско – клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић правда улагање 35 милиона марака у гаражу анкетом студената у којој су пацијенти као један од највећих проблема истакли паркирања на Паприковцу.


Потврђена зараза пацијената и особља у УКЦ. Шеранић испитује одговорност, Ђајић се жали на дезинформације

Министар здравља РС Ален Шеранић рекао је да ће ово Министарство формирати комисију која ће од наредне седмице да утврди на који начин се здравствени радници понашају унутар здравствених установа. Циљ је спречавање ширења корона вируса у болницама.Дани(ј)ел Симић: За чије бабе здравље?

Нијесам склон тврдњи да власти широм свијета лажу о здравственим посљедицама КОВИД-19. Напротив. Људи умиру од грипе сваки дан. Одувијек. Само је сад неком приспјело да о томе извјештава и право питање је исплате ли се уведене противмјере?Шеранић у обиласку ефективе стигао до Владе Ђајића

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић посјетио је данас Универзитетски клинички центар Републике Српске гдје је одржан радни састанак са руководством ове здравствене установе на челу са генералним директором Владом Ђајићем.


Владо Ђајић: Бесплатне прегледе вршим већ десет година, шта да радим што су ове избори

Директор Универзитетско-клиничког центра Бања Лука, проф. др Владо Ђајић, који је и кандидат за народног посланика на листи СНСД у Изборној једници 3, категорички одбацује све наводе о финансирању кампање Превенција можданог удара буџетским новцем.