Вукчевић: Имамо доказе, настављамо истрагу

Српски тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић изјавио је да ће Тужилаштво Србије наставити истрагу о случају "Добровољачка улица" у Сарајеву, јер располаже доказима о том догађају.

Вукчевић: Младић није био у касарни када су убијени гардисти

Тужилац за ратне злочине Републике Србије Владимир Вукчевић рекао је да са сигурношћу може тврдити да ни Ратко Младић, нити било који други хашки оптуженик није био у касарни на Топчидеру 5. октобра 2004. године када су настрадала двојица гардиста Војске Србије.


Вукчевић: Американац на челу специјалног тима

Српски тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић рекао је да је неформално чуо да ће Американац бити на челу специјалног међународног тима Еулекса за истрагу о трговини органима отетих Срба на Косову и Метохију.Вукчевић: Без Хаџића нема пуне сарадње

Српски тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић каже да је Србија хапшењем Ратка Младића завршила велики посао, али да Хашки трибунал неће одустати од Горана Хаџића.


Вукчевић: Поуздане информације српског тужилаштва о масовним гробницама

БЕОГРАД – Српски тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић изјавио је да би у случају трговине људским органима на Косову требало да се провјери мјесто за које српско тужилаштво има поуздане информације да је масовна гробница, и да се та провјера уради пред заједничком или мјешовитом међународном комисијом.