Тек сад слиједи загријавање ваучера од сто марака: Расписан конкурс за угоститеље и траје до новембра!

Министарство трговине и туризма објавило је данас Јавни позив угоститељима и туристичким агенцијама за доставу пријаве ради учешћа у реализацији шеме додјеле туристичких ваучера у угоститељским објектима на територији Републике Српске.


Како искористити ваучер од 100КМ: Ако вам након овог буде ишта јасно, туриста сте у срцу

Знамо да сви вјероватно изгарате да сазнате како можете утрошити својих 100 КМ, за које Влада РС сматра да сте штетовали за вријеме "епидемије", па Фронтал.РС доноси цјелокупан текст уредбе која је на сједници владе усвојена. Дјелује као шала, али није.


Туристи у Српској: Још мало па ћемо се прогласити туристичком велесилом

Републику Српску је у првој половини ове године посјетило 181.841 туриста и остварено је 447.260 ноћења, што представља повећање броја долазака гостију за 14,4 одсто, а ноћења за 19,6 процената, подаци су Републичког завода за статистику.Туристичка статистика: Мање долазака, више ноћења

Републику Српску /РС/ је у првом полугодишту ове године посјетило 114 646 туриста, који су остварили 287 204 ноћења, тако да је број долазака мањи за 0,1 одсто, а ноћења већи за 7,8 одсто него у истом периоду прошле године, подаци су Завода за статистику РС.