Свјетско првенство у фудбалу 2018

Информација битна за све навијаче Хрватске српског поријекла

Контроверзни пјевач Марко Перковић Томпсон, којем је због слављења усташке власти у пјесмама забрањен наступ у било којој земљи ван Хрватске, не рачунајући хрватске кантоне у Федерацији БиХ, пјевао је на дочеку фудбалера репрезентације Хрватске у Загребу на изричити захтјев играча и селектора Златка Далића.


Није могло без њих: Пицин неред упадао на утакмицу

Чланица екстремно феминистичког покрета "Пуси рајот" Олга Курајчова потврдила је да је била међу четворо људи који су утрчали на терен стадиона "Лужники" у Москви и прекинули финалну утакмицу Свјетског првенства између Француске и Хрватске.


Кафанска (не)коректна фудбалска размишљања – 2

Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе. Ми слободно, са вјером и надом, кафански слободно, тврдимо Србија ће побиједити Бразил. Ко нам може одузети вјеру. Гдје почиње вјера ту разум престаје.Кафанска (не)коректна фудбалска размишљања

Ова кафанска размишљања су лишена сваких обзира и политички коректних прешећерених лимунадица. Свака несличност са нестварним ликовима је изразито намјерна. Упозорени сте. Ко и даље мисли да је фудбал само игра и спорт нека бјежи обзиром без главе.


Гранит и Шаћири су само поздравили матичну државу Србију

Нама на Фронтал.СРБ уопште није јасно због чега је прослава гола за репрезентацију Швајцарске, гестикулацијом која симулира двоглавог орла, нешто што је наљутило Србе широм свијета? Поготово када се зна одакле долазе слављеници.Смијеши се први отказ селектору на мундијалу

Аргентински тренер Хектор Купер (62) вјероватно ће бити прва жртва Свјетског првенства, након што је већ након два кола репрезентација Египта коју води изгубила и теоретске шансе да се пласира у други круг такмичења.


СП у Русији: Још један политички полигон

Теза "Спорт нема ништа са политком!" стара је колико и спорт. Сва међународна такмичења, а нарочито регионална, свјетска првенства и олимпијске игре, најбоља су прилика да се покаже ″ вриједност ″ појединих нација, односно, њихових постојећих, владајућих идеологија.