Mинистарство финансира 25 одсто цијене минералног ђубрива

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске суфинансираће регистрованим пољопривредним произвођачима 25 одсто од укупне цијене по килограму преузетог минералног НПК ђубрива за подршку прољећној сјетви


Усвојене измјене и допуне правилника о подстицајима

Влада Републике Српске усвојила је Правилник о измјенама и допунама Правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села за 2011. годину, којим је повећана премија за екстра млијеко са 0,22 на 0,25 КМ за килограм произведеног и откупљеног млијека.

Сарказам и иронија Министарства пољопривреде

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске сматра да је прошлогодишљи Правилник о подстицајима општине Бијељина најбољи показатељ колико Одјељење за привреду и пољопривреду и Комисија за пољопривреду и село општине Бијељина брину за произвођаче и одрживост сточног фонда.


Два милиона за пољопривреду

Из Фонда "Партнер" до 30. априла пласирано је 1.958.502 КМ за укупно 48 физичких и правних лица која се баве пољопривредном производњом, саопштено је из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.


До 14. маја поднијети захтјев за репрограм

БАЊАЛУКА- Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске упозорило је сва правна и физичка лица која нису до краја прошле године измирила своја дуговања, да су обавезни да до 14. маја поднесу захтјев за репрограмирање обавеза.