Месић на платном списку албанске мафије

Албански криминалци из Хрватске и иностранства финансирали су 2000. године прву предсједничку капмању Стјепана Месића, тврди албански предузетник Антон Качинари.


Месић: Усташоиди, четникоиди, и злочинци у власти

Бивши предсједник Хрватске Стјепан Месић изјавио је данас да је за будућу сарадњу земаља у региону од изузетне важности суочавање са „стравичним злочинима” који су почињени на овим просторима.Месић: Пресуђено је Туђману

Бивши предсjедник Хрватске Стјепан Месић оцијенио да је хашка пресуда генералима Анти Готовини и Младену Маркачу заправо пресуда првом хрватском предсједнику Фрањи Туђману и најужем кругу око њега.Mесић: Државни врх знао за злочине

РИЈЕКА – Бивши предсједник Хрватске Стјепан Месић изјавио да су Фрањо Туђман и државни врх Хрватске знали за злочине над Србима и упозорио оне који сумњају у вјеродостојност брионских транскрипата да они сами по себи нису доказ, већ да је доказ аудио запис са тог састанка.


Сплит: Месић „графитиран“

СПЛИТ – У Сплиту се појавио графит на којем је бивши предсједник Хрватске Стјепан Месић приказан са препознатљивом српском шајкачом на којој је истакнута кокарда, уз епитет „четник“, преносе хрватски медији.


Стипе Месић примио удружење Јадовно 1941.

ЗАГРЕБ, БАЊА ЛУКА – Бивши предсједник Хрватске Стјепан Месић примио је у Загребу предсједника Удружења „Јадовно 1941.“ Душана Басташића који га је обавијестио о активностима тог удружења и проглашењу 24. јуна као дана сјећања на Јадовно 1941.