Зашто МУП РС није објавио имена смијењених и унапријеђених?

МУП Српске би стварно требао мало да се запита зашто је тајна ко су смијењени појединци и зашто, када ће се то већ брзински сазнати и обзнанити, јавност до тих података долази из других извора, а не оног најрелевантнијег?
Васковић упутио приговор ЦИК-у због Стевандића

Централна изборна комисија БиХ примила је 1. октобра приговор упућен од стране Слободана Васковића у коме се наводи да је Ненад Стевандић, кандидат СДС за градоначелника Бање Луке у свом промотивном изборном материјалу означио Васковића као особу иза које стоје тајкуни, међународни и криминални лоби.


Потврђена пресуда Васковићу и Хаџиомеровићу

Окружни суд у Бањалуци потврдио је пресуду Основног суда у том граду према којој РТВ ФБиХ, бивши уредник емисије „60 минута“ Бакир Хаџиомеровић, те некадашњи новинар тог магазина Слободан Васковић, због клевете треба да обештете премијера Републике Српске Александра Џомбића и остале.Бања Лука: Пресуда у корист Додика

Основни суд у Бањој Луци пресудио је у корист предсједника Републике Српске Милорада Додика у парничном поступку против запослених у Радио-телевизији Федерације БиХ (РТВ ФБиХ) Бакира Хаџиомеровића, Слободана Васковића и Дамира Калетовића и наложио им накнаду штете због клевете и за претрпљене душевне болове због повреде угледа-клевете у емисији „60 минута“ емитованој на овој телевизији.


И Срна се одриче Васковића

БАЊА ЛУКА – Новинар политичког магазина „60 минута“ Федералне телевизије Слободан Васковић никада није био запослен у Новинској агенцији Републике Српске нити је био ангажован по основу било каквог уговора о дјелу за послове Агенције.