Тужибапство Ефбиха против геноцидаша из ЕУ

Не постоји потез који више правно обезвријеђује, а истовремено разоткрива таблоидно-политички карактер тзв. Тужилаштва БиХ, од одлуке да у предмету који су брзопотезним жаром формирали као истрагу "рушења уставно-правног поретка кроз Закључке Народне скупштине Републике Српске", на саслушање прво зовну представнике опозиције.


Комисија касни к’о и све: Је ли Мехмедовић приведен по закону?

Истражна комисија Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ за утврђивање законитости поступања приликом привођења посланика СДА Шемсудина Мехмедовића нема још пуно времена, јер је већ скоро протекао један од два мјесеца предвиђена за њен рад, рекла је Срни члан Комисије Душанка Мајкић.


СИПА привела Шемсудина Мехмедовића

Припадници Државне агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА) привели су потпредсједника СДА те посланика те странке у Парламенту БиХ Шемсудина Мехмедовића, сазнаје "Глас Српске".


Одмах укинути имунитет Мехмедовићу

Посланику СДА у Представничком дому парламента БиХ Шемсудину Мехмедовићу одмах треба да буде укинут имунитет с обзиром на озбиљност оптужби за ратни злочин на подручју Тешња, рекао је Срни бањалучки адвокат Предраг Радуловић.Ко наслеђује Тихића: Мехмедовић нова нада

Унутарфракцијски обрачуни у Странци демократске акције за насљедника озбиљно болесног предсједника странке Сулејмана Тихића одавно су почели, иако то у СДА немушто негирају – пише "Дневни аваз".