Петрограђани очекују рекордан број споразума на СПЕФ-у

Градска управа Санкт Петербурга очекује да се током Свјетског економског форума потпише рекордан број споразума са инвеститорима у пољу туризма, здравствене његе и аутомобилске индустрије, изјавио је гувернер Санкт Петербурга Александар Белгов.


Режим из Кијева покушао напасти циљеве у Петрограду

Руски системи противваздушне одбране активирани су вечерас у Лењинградској области, гађани су ваздушни циљеви изнад вода и обале Финског залива, изјавио је гувернер Лењинградске области Александар Дрозденко.


Радован Вишковић у Санкт Петербургу

На фотографији предсједник Владе Републике Српске разговара у Санкт Петербургу са предсједником Kомитета за спољне послове Санкт Петербурга Григорјевом Јевгенијем Дмитријевичем.Мендељејев није измислио формулу за вотку!

То сам сазнао на Универзитету у Санкт Петербургу гдје се овај чувени научник спавао и будио. У другом руском граду по величини, који је за вријеме царева био столица Мале, Велике и Бијеле Русије Самодршца.Хирурзи Петрограђани дошли код Шеранића, имена им у оригиналу латиницом

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић са сарадницима, састао се данас у свом кабинету са хирурзима-онколозима из Онколошког центра у Санкт Петербургу који су у вишедневној посјети Универзитетском клиничком центру Републике Српске.


Пандуревићка у Санкт Петерсбургу о мајчинству, демографији и младима

Потпредсједник СДС Александра Пандуревић изразила је наду да ће БиХ пресликати законе Руске Федерације, која је, како је истакла, последњих 15 година учинила много на политици родне равноправности, али и јачању улоге мајчинства и побољшању услова за јаку наталитетну и политику младих.