Ања Петровић: Не може Вулићка да коментарише Младена Иванића

– Какво нам је стање у друштву и политичком животу говори чињеница да једна Сања Вулић даје себи за право да коментарише једног Младена Иванића. Без намјере да било кога омаловажавам, ипак се неки ред величина мора знати, рекла је портпаролка ПДП-а Ања Петровић.


Вулићка: Успавани Иванић и опозиција се јаве кад изађу из амбасада

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић оцијенила је да је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик доказао своју пожртвованост и опредијељеност за одбрану интереса Републике Српске, а да се пред страним амбасадама повијају једино појединци из ПДП и СДС.

Ко о чему, Вулићка о Додику: Представник је честитих Срба који не мијењају вјеру

Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић рекла је да су на Самит Покрета несврстаних, који је одржан у Београду, били позвани сви чланови Предсједништва БиХ, а то што два бошњачка члана Шефик Џаферовић и Жељко Комшић не воле бити ни на тлу матице Српске, Републике Србије, то је одраз њиховог односа према Србима широм свијета.


Петровићка о Вулићки: Испод ми је достојанства, али мора се

"Сваком нормалном човјеку је испод достојанства да се бави Сањом Вулић и њеним изјавама, али она очигледно ту чињеницу користи да у свом маниру у јавни простор просипа небулозе које обично остају без одговора. Међутим, треба подсјетити Вулићеву да о човјеку више од ријечи, поготово када је то блебетање у празно, говоре дјела, а њена уопште нису за похвалу", рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић.


Сања Вулић поново фиксира Тодоровића због коалиционе невјере

Сања Вулић, посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ., гостујући у емисији "У сред сриједе” на Елта телевизији, осврнула се на однос са дугогодишњим коалиционим партнером СНСД-а, Социјалистичком партијом, и на републичком и на локалном нивоу.Нема похвала: УНРС осудило Сању Вулић, њеног бога и Милана Тубина

Удружење новинара Републике Српске осуђује изјаву посланика Савеза независних содијалдемократа у Парламенту Босне и Херцеговине Сање Вулић којом је на понижавајући начин алудирала на ниске плате медијских радника.